General La foto del mes

LA FOTO DEL MES: SETEMBRE

AIXÒ NO ES FOC, ÉS CAPITALISME!

L’Amazònia s’ha cremat, el 26 d’agost. Els brasilers acusen el seu president Jair Bolsonaro d’haver deixat cremar l’Amazònia, per tal d’obtenir beneficis econòmics, sense importar-li les conseqüències socials i mediambientals.

En el seu discurs, el president del Brasil, Jair Bolsonaro, va negar que l’Amazones estigués sent destruït. A més, ha acusat la premsa internacional i als països amb visió colonialista d’exagerar la situació pels incendis forestals. 

El president del Brasil està intentant enganyar la població per no perdre vots i no ser substituït a la presidència per un altre partit polític.

Els incendis també afecten al medi ambient. Aquest és un dels incendis més devastadors de tots. L’Amazònia és el pulmó del món, i si deixem que es mori, també morirem nosaltres.

Natalia Trinidad, Paula Rubio, Carla Ortigosa