Enquestes Institut

Quant saben els alumnes de 4t d’ESO sobre cultura general?

Parlant sobre el proper article del nostre grup, va sorgir la idea de fer un qüestionari sobre cultura general. Vam preferir fer-lo només als alumnes de 4t, ja que és el seu últim any a la ESO, i volíem saber quant han après en aquests últims quatre anys.

I aquí en teniu els resultats:

Mitjana 7,32/10 punts, Mediana 8/10 punts, Interval 3-10 punts

Hi havia 10 preguntes i cada pregunta valia un punt.

Preguntes més fallades:

Gràfic de respostes de Formularis. Títol de la pregunta: En quin continent està Equador? . Nombre de respostes: 18 / 37 respostes correctes.
Gràfic de respostes de Formularis. Títol de la pregunta: Quins són els elements de l'atmosfera?. Nombre de respostes: 15 / 37 respostes correctes.

Preguntes més encertades:

Gràfic de respostes de Formularis. Títol de la pregunta: Quin va ser  l'accident nuclear més greu de la història? . Nombre de respostes: 35 / 37 respostes correctes.
Gràfic de respostes de Formularis. Títol de la pregunta: Qui va descobrir Amèrica?. Nombre de respostes: 37 / 37 respostes correctes.

Com podeu veure els resultats han sigut molt variats.

En conclusió, els alumnes de 4t se’ls hi dona millor les preguntes d’història que no pas les de geografia o física. Es podria dir que han superat l’examen de cultura general amb bona mitjana.

Vosaltres, què en penseu?

Albert Cuadra, Gina Crespin i Carla Tamayo