Entreteniments Pel·lícules i sèries

DUES SÈRIES CADA 15 DIES

Comencem una nova secció on, com indica el títol, anirem recomanant-vos sèries cada 15 dies. Aquí us deixem les dues primeres:

RIVERDALE

Sinopsi: Alhora que un nou any escolar comença a Riverdale, la ciutat encara està afectada per la tràgica i misteriosa desaparició recent d’en Jason Blossom.

La Betty Cooper desitja retrobar-se amb l’Archie, de qui està enamorada, però a qui encara no està preparada per revelar els seus sentiments. Una nova estudiant, Veronica Lodge, arriba a Riverdale. 

La germana bessona del desaparegut, Cheryl Blossom, és la noia més popular de Riverdale, però tots saben, que la seva família guarda molts secrets, que algun dia seran revelats.

Opinió personal: Si t’agrada el misteri, el drama i l’amor juvenil, et recomanem aquesta sèrie. Personalment ens ha agradat bastant i pensem que potser a algú de vosaltres els hi podria agradar. I si pel que t’hem explicat t’ha cridat l’atenció, jo de tu li donaria una oportunitat.

Gènere: Drama juvenil, thriller, amor.

País: EE UU 

Nombre de temporades: 4 temporades 

Disponible a: Netflix ( primera i segona temporada), movistar + (sèrie completa)

CHERNOBYL

Sinopsi:  Chernobyl dramatitza la història del desastre a la planta nuclear ucraïnesa. La minisèrie descriu algunes de les històries menys conegudes del desastre, incloent els esforços dels bombers, els voluntaris i els equips de miners encarregats d’ excavar el túnel crític, sota el reactor 4. 

La minisèrie es basa en gran part en els rècords dels antics residents de Prípiat.

Opinió personal: Si ets fan de les sèries històriques no pots deixar escapar aquesta minisèrie. Tot i tenir una curta durada, aquesta sèrie explica tantes coses que no podràs deixar de mirar la pantalla.

Gènere: Drama històric 

País:  EE UU, Regne Unit 

Nombre de temporades: Una única temporada 

Disponible a: HBO

Albert Cuadra, Gina Crespin i Carla Tamayo