General Pel·lícules i sèries

DUES SÈRIES CADA 15 DIES

Després dels primers 15 dies, han arribat les altres dues sèries i hem aprofitat la temàtica d’aquest dia per parlar de sèries molt juvenils i sense perdre l’essència romàntica.

Aquí us les deixem:

SKAM

Sinopsi: Aquest drama juvenil relata la vida dels joves espanyols aportant aquella gràcia que tots tenim. Està basada en la sèrie original noruega anomenada també SKAM.  

La sèrie està enfocada com si els joves no fossin actors, ja que podem llegir les seves converses de Whatsapp i seguir els seus comptes d’Instagram.  

Opinió personal: A nosaltres aquesta sèrie ens ha encantat, ens sentim superidentificats amb els problemes que sorgeixen i que sempre és millor una sèrie on ens sentim part del grup. 

Gènere: Drama juvenil 

País:  Espanya 

Nombre de temporades: 3 temporades (en emissió)

Disponible a: Movistar + i clips a Youtube

Glee

Sinopsi: El professor d’espanyol de l’institut William McKinley, decideix reanimar el Cor New Directions, aconsegueix reunir a uns quants alumnes, però tots ells són uns marginats i necessita cridar l’atenció dels més populars per aconseguir  fer que el cor torni a ser el que era. Ho aconseguirà?

Opinió personal: Aquesta sèrie no la pots deixar escapar, et faràs un fart de riure i a més tracta tots els temes que ens sorgeixen als joves. Recomanem veure-la en anglès i subtítols ja que així no et genera tanta confusió a l’hora d’escoltar les cançons. 

Gènere: Comèdia Romàntica, musical. 

País: EE UU 

Nombre de temporades: 6 temporades

Disponible a: Netflix

Albert Cuadra, Gina Crespin i Carla Tamayo