Entreteniments

Horòscop

Àries 21mar-19abr

Colors: Blau turquesa
Cançó: Ritmo-The black Eyed Peas
Sèrie: Riverdale
Pel·lícula: The baywatch 

Ets una persona a la que li agraden els reptes, esforça’t pel que creus que té un futur segur, com els estudis o la família. Deixa de fer-te una pel·lícula romàntica amb el teu crush, no sorgirà cap relació entre tu i ell/@. Tens a una altra persona al teu costat que t’estima de veritat, encara que no ho vulguis veure, però ell/a et farà més feliç.

Taure 20abr-20maig

Colors: Verd esmeralda
Cançó: Yummy- Justin Bieber
Sèrie: Stranger Things
Pel·lícula: Shutter Island

Ets una persona que no es preocupa, t’agrada estar tranquil@ amb les teves coses. No et preocupis pel que passa al teu entorn. T’agrada estar envoltad@ de la gent que té bona vibra. T’agrada la gent amb seguretat, no suportes la gent insegura. Para de somiar amb aquesta persona que et té boj@, sobre tot perquè no et fa cas, no busquis més, perquè a prop teu hi ha algú especial.

Bessons 21maig-22jun

Colors: Vermell Passió
Cançó: Bad Liar-Imagine Dragons
Sèrie: Suits
Pel·lícula: Juntos y revueltos

Deixa ja de criticar els demés i preocupa’t més pel que fas tu. Estigues atent als estudis, perquè tindràs exàmens importants on tindràs que esforçar-te al màxim. Deixa de ser tan toca pilotes amb la teva família, al final explotaran i et castigaran sense anar a aquell lloc que tant volies anar, el pitjor és que els donaràs la culpa a ells.

Cranc 21jun-22jul

Colors: Vi
Cançó: Muévelo- Daddy Yankee, Nicky Jam
Sèrie: La Casa de Papel
Pel·lícula: Fast and Furious 8

Setmana important a nivell esportiu, esforça’t al màxim ja que tens un important entrenament o partit. Intenta esforçar-te, per impressionar als demés. I en el cas de que no facis esport, ja és hora que comencis. Cuida la teva dieta, creus que no t’engreixes però en realitat ho fas. No tan sols pel teu pes, també per la teva salut.

Lleó 23jul-22ago

Colors: Menta
Cançó: Shape of You- Ed Sheeran
Sèrie: The Titans
Pel·lícula: Titanic

Intenta gaudir de la vida, i no et preocupis tant per les coses que et diuen, perquè si veuen que t’importa el que diuen de tu, t’ho faran més. La gent et nota diferent, és l’hora d’explicar tot el que et passa, et treuràs un pes de sobre, i les persones del teu voltant, t’ho agrairan.

Verge 23ago-22sept

Colors: Daurat
Cançó: Don’t Start Now- Dua Lipa
Sèrie: Élite
Pel·lícula: Los Angeles De Charlie

Ets una persona molt segura de si mateixa. Tens una ambició increïble, i et felicito per això, però també has d’aprendre a descansar de tant en tant, veure pel·lícules, sèries o qualsevol cosa que t’agradi. Aquesta setmana t’anirà molt bé a nivell escolar i a nivell d’amistats. 

Balança 23sept-22oct

Colors: Blau Marí
Cançó: Don’t Worry Be Happy-Bobby McFerrin
Sèrie: Sex Education
Pel·lícula: Divergente

Aquesta és la teva setmana, així que has de passar-ho bé amb els teus amics i amb la teva família, en aquesta setmana has de ser la protagonista i muntar-te la  teva pel·lícula, però tampoc et passis. De vegades ets irritant amb algunes persones. Això si el teu crush, potser et diu alguna cosa o t’envia un missatge.

Escorpió 23oct-21nov

Colors: Fucsia
Cançó: Tusa-Nicky Minaj
Sèrie: Supergirl
Pel·lícula: Con dercecho a roce

Estigues atent al mòbil, perquè aquesta setmana rebràs algun missatge o trucada important per tu. Escolta bé el que et dirà perquè serà fonamental. A part d’això quedaràs amb alguna persona que et fa feliç.

Sagitari 22nov-21dic

Colors: Aiguamarina
Cançó: Blinding Lights-The weekend
Sèrie: Vis a Vis
Pel·lícula: Niños Grandes

Després de tanta espera, rebràs la bona sort que tant desitjaves, però si vols seguir així intenta que les teves decisions siguin raonables. Practica esport i menja bé, perquè s’apropa un mal temporal i el teu cos necessita nutrients per fer-li front. Respecte a l’amor tindràs possibilitats amb el teu crush.

Capricorn 22dic-19gen

Colors: Corall
Cançó: Tabú – Pablo Alborán & Ava Max
Sèrie: Merlí
Pel·lícula: Jumanji: Bienvenidos a la jungla

Setmana important. T’esperen 7 dies potents, posa’t les piles perquè venen dies carregats de notes, carregats de notícies i carregats d’entrenaments. No et desanimis si el que has fet anteriorment et va malament, pensa en el futur i esforça’t. Parlant del futur, hauries de mirar-te el que voldràs estudiar més endavant, no falta que sigui ja, però ves fent-te la idea.  

Aquari 20gen-18feb

Colors: Mostassa
Cançó: Callaita-Bad Bunny
Sèrie: Por trece razones
Pel·lícula: Por trece razones

Deixa el mòbil ja! Hi ha altres mètodes de passar-s’ho bé, pots fer esport, quedar amb els amics o altres més coses. Has d’aprofitar el temps, queda més amb el teus amics, familiars o gent que t’importi, perquè hi haurà un dia que no hi seran. Gaudeix de la vida al màxim. No deixis que els demés t’ho fastiguegin.

Peixos 19feb-20març

Colors: Lavanda
Cançó: Juro que – Rosalía
Sèrie: The end of the f***ing world
Pel·lícula: Los Vengadores-End Game

Ets una persona freda, a la que li agrada tenir sempre les coses controlades, a vegades massa. Intenta relaxar-te més i gaudeix de la gent que t’estima. Compte amb el que dius i amb les paraules que utilitzes, ja que pots fer sentir malament a les persones del teu entorn.

Natalia Trinidad, Paula Rubio i Carla Ortigosa