Arreu del món

Halftime Show LIV

Tothom ha sentit parlar de la Superbowl, el principal campionat de futbol americà en els Estats Units.  En el qual s’enfronten els campions de la Conferència Nacional (NFC) i de la Conferència Americana (AFC), per veure qui és el millor equip dels Estats Units. El partit es disputa el primer diumenge del mes de febrer i el seu nom es deu a Lamar Hunt, antic propietari de Kansas City Chiefs. La primera Superbowl es va fer al 1967, el 15 de febrer.

Cada any a la Superbowl, artistes i cantants fan un espectacle a la mitja part, mentre els jugadors estan als vestuaris descansant. Aquest any es va celebrar el 2 de febrer, a Miami Garden, Florida, la 54a edició de la Superbowl. On va actuar Jennifer Lopez i Shakira. Elles dues volien representar a la comunitat llatina en els Estats Units, el somni americà. A part d’elles dues, també van actuar Bad Bunny i JBalvin, interpretant “I like It” i “Mi gente”.

Jennifer Lopez va cantar cançons com, “Jenny from the block”, “Get Right” o “On the Floor”. La cantant va començar amb un mono negre amb acabats platejats, i va acabar amb un altre mono tot platejat.

Shakira va cantar cançons com, “Whenever, Wherever”, “Hips don’t like” o “She Wolf”. La cantant va portar una vestimenta llampegant composada de dues parts, un top i una faldilla vermelles, amb volants al voltant. I per acabar va portar posat un vestit de dues parts un top daurat amb el seu pantaló a conjunt.

En conclusió, va ser una gran actuació, personalment em va agradar molt, ja que hi va haver molt espectacle, en el sentit de que va ser molt dinàmic.

Carla Ortigosa Boronat