La foto del mes

LA FOTO DEL MES: SETEMBRE

Tornada a classe (Post-quarantena)

LA QUARANTENA

El COVID és un virus que ens ha afectat molt a tots, malauradament a uns més que a d’altres. La tornada a classe ha sigut una situació una mica boja. Han sigut unes setmanes difícils per a tothom.

Durant la quarentena hi ha hagut molts canvis, la majoria de nosaltres vam perdre els horaris de l’institut, i ho vam substituir per veure sèries o jugar a videojocs. Mai ens imaginàvem com seria tornar a l’institut després d’aquesta pandèmia.

LA PRIMERA SETMANA

El primer dia, ens van prendre la temperatura amb un termòmetre infraroig. Seguidament, la tutora ens va fer una presentació sobre les mesures de seguretat: les zones del pati de cada grup, la desinfecció de les taules i cadires abans i després del seu ús i, sobretot, l’ús de mascaretes i de solució hidroalcohòlica. Hem d’estar separats a classe i amb les portes i finestres obertes per la ventilació, cosa que serà un problema quan arribi el fred de l’hivern. Encara així, hi ha alguns alumnes que no respecten les normes, posant en risc als altres.

Una de les coses més difícils és que no podem mostrar afecte entre nosaltres, i això és molt dur, donat que la nostra vida social en depèn. La part positiva, per a alguns, és que es faran més treballs, i menys exàmens. També utilitzarem més el Classroom, que serveix per tenir accès i realizar els deures, i poder consultar alguns apunts més teòrics (per a la majoria és un infern).

Ara ens hem de cuidar els uns als altres respectant-nos, perquè això acabi al més aviat possible.

Elsa Lanxiu Valencia i Helena Mesa