Literatura

LITERATURA JUVENIL: After

En aquesta secció de la revista Enllaç, us anirem recomanant un llibre cada mes perquè tingueu idees de què podeu llegir.

Mes 1

Saga After, d’Anna Todd.

Novel·la juvenil.

Llibres: La saga d’After, està composada per 4 llibres: Aquí empieza todo, En mil pedazos, Almas perdidas, Amor infinito i després el de Antes de ella, que explica el primer llibre des de la versió del noi.

Tema: Tracta sobre l’etapa universitària de la Tessa, que comença el seu primer any en un Estat nou tenint una relació amorosa a distància. A la universitat coneix a la Steph, la seva companya d’habitació que no és molt bona influència. Una nit surt de festa amb ella i coneix a en Hardin, un noi amb tatuatges i pírcings, i aquí comença la història.

Per què els recomanem?: Perquè són uns llibres on apareixen personatges amb els quals et pots sentir identificat o identificada, ja que narra la vida d’uns adolescents a la universitat. Els llibres són addictius.

Martina Mudarra i Noa Fernández