Entreteniments Literatura

LITERATURA JUVENIL: Wonder

Mes 2

Llibre: Wonder, Raquel Jaramillo Palacio.

Novel·la juvenil

Editorial: La Campana

Llibres: Com a llibre principal sempre es destaca el de Wonder però, també hi ha tres més a part de la història principal, que són les història narrades pels amics de l’August: la Charlotte, el Christstopher i el Julian.

Sinopsi: August Pullman, un nen de 10 anys, ha nascut amb una condició genètica que li ha deixat la cara deforme. La història comença quan ell canvia d’estudiar a casa, a estudiar a un institut públic. La gent el mira, el jutja únicament pel seu aspecte físic sense conèixer el seu interior. Però ell amb totes les seves forçes intenta que no li afecti.

Per què el recomanem? Nosaltres creiem que és un llibre que tot el món hauria de llegir, perquè és commovedor i quan el llegeixes sents empatia per l’August i comences a entendre la perspectiva de la gent que té aquest tipus de problemes. Llavors entens que potser un comentari pot ferir molt.

Noa Fernández i Martina Mudarra