Entreteniments Música

Així que, t’agrada la música?

Fa uns dies vam passar dues alumnes de 4t a fer una enquesta sobre música, és a dir, preguntes per coneixer els vostres gustos musicals.

Un cop hem obtingut totes les respostes hem pogut observar aquests resultats:

  • El gènere de música que més s’escolta generalment és el reggeaton amb un 49,7% seguit del pop amb un 49%.

  • El que més agrada de la música majoritàriament és el seu ritme, però també hi ha respostes que pensen que és la sensació que transmet i la seva lletra.

  • Aquest és el gràfic que ens mostra les respostes que han donat els alumnes a la següent pregunta:

Gràfic de respostes de Formularis. Títol de la pregunta: Quantes hores al dia escoltes música?. Nombre de respostes: 150 respostes.

  • A la pregunta 4, quina és la canço que t’ha marcat a la teva vida, han posat respostes variades però les respostes que més s’han repetit són aquelles més sentimentals i lentes ja que els hi transmet més, això no vol dir que també n’hagin posat de més animades i marxoses. 

  • En aquesta pregunta hem pogut veure que la majoria de gent sí que  ha anat a algun concert i, enllaçant amb la següent pregunta, ens han dit diferents cantants i grups de música als que han anat a veure.

Gràfic de respostes de Formularis. Títol de la pregunta: Has anat a algún concert o festival?. Nombre de respostes: 151 respostes.

  • Les ocasions en què més escolten música és a la dutxa, amb un 73,5% seguit de quan estan amb els amics, amb un 69,5%.
  • De l’última pregunta hem obtingut respostes molt variades, ja que no tots tenen els mateixos cantants preferits.
  • Amb les cançons que ens han recomanat, hem pensat elaborar una playlist a Spotify. Aquí baix pots escoltar-la directament des del blog però si la voleu trobar a l’Spotify i guardar-vos-la, podeu posar al buscador el següent correu llistaspotify@inscamidemar.cat. Us animem a escoltar-la perquè no té pèrdua!! Allà podràs veure els diferents gustos de diferents persones.

Per Regina Romero i Julia Callejas.