Arreu del món

10 millors equips d’ Europa

Us anem a mostrar els 10 equips d’Europa que millor porten aquesta nova temporada 2020-21 fins al mes de desembre.

1.Totttenham Hotspur: Fins a ahir anaven líders a la Premier League, només han perdut 2 partits i han estat jugant amb un estil molt característic de José Mourinho, l’entrenador que els ha transformat totalment i els ha portat fins a on estan ara.

2. Bayern Leverkusen: Són primers a la lliga alemanya, per davant de (en teoria) el millor equip del mon, el Bayern de Munich, tot això sense haver perdut cap partit de lliga.

3. Atlético de Madrid: Són líders de la Lliga Espanyola amb tres partits menys que la resta i segueixen amb vida a la Champions.

4. Southampton: Sent un dels clubs amb menys pressupost de la lliga, estan aconseguint anar tercers durant molt de temps, en part, gràcies al seu davanter Dany Ings.

5. Liverpool: Van primers a la lliga anglesa i tot apunta a que la guanyaran, també segueixen amb vida a la Champions. Tot això tenint a mitja plantilla lesionada.

6. Bayern de Munich: Per mi, són el millor equip del món, però no han començat la temporada demostrant-ho, tot i això, van segons a la lliga alemanya i estan a la Champions.

7. Milan: Sembla que després de tant de temps ha tornat el Milan de fa uns anys, invictes i líders a la lliga italiana, ja havent derrotat a equips com la Juventus, Iter de Milan o Nàpols.

8. Lille: Van primers de la lliga francesa, la qual cosa no és molt fàcil, tenint a un equip amb tant pressupost i ple d’ estrelles com el PSG, per això té tant de mèrit el que estan fent.

9.Real Sociedad: Fins feia molt poc anaven segons i, per mi, segueixen sent el segon millor equip d’Espanya, per darrere de l’Atlético de Madrid.

10. París Saint-Germain: Tot i que no ha sigut el seu millor començament de temporada van segons a la lliga francesa i han passat de la fase de grups de la Champions.