Entreteniments Pel·lícules i sèries

TOP 10 animes que hauries de veure

Un anime és una il·lustració dels mangas, que són com un tipus de còmics japonesos. El manga es va crear l’any 1814 per Hokusai Katsushika i el primer que es va publicar va ser al 1902, per Kitazawa Rakuten. Cada dia ho visualitzen milions de persones en el món. Segons la ‘mangaland’ entre els els anys 2001 i 2019, a Espanya, 10.340.000 persones van visualitzar manga.

Aquí us mostrarem els 10 millors animes segons els nostres criteris. Aquestes són recomanacions per veure, si no sabeu què fer.

10. Sword Art Online

Kazuto Kirigaya entra a un joc RV, el problema d’aquest és que si et mors allà, també mors en la vida real. (Primera temporada). Té quatre temporades.

Ho hem posat a l’últim lloc, perquè ens sembla que ho estan allargant massa, però la trama està bastant bé.

9. Given

El protagonista, Mafuyu Satō, és un membre de la banda ‘The Seasons’. Aquest anime musical està ple de drama,  shōnen-ai i molt romanç.

Aquest anime està al top 9 ja que no creiem que sigui dels millors o més interessants, per a aquelles persones que acaben de començar, en aquest món.

Ver las imágenes de origen

8. Owari no Seraph (Seraph Of The End)

A la sèrie, apareix un virus letal d’origen humà. Al mateix moment, existeixen vampirs i dimonis, que s’alimenten de la sang humana.

Recomanem la sèrie a la gent que estigui interessada en la fantasia fosca, escenari apocalíptic i vampirs.

Ver las imágenes de origen

7. Death Note

El protagonista, Light Yagami, es troba un diari que, després de trobar-se amb un Shinigami se n’adona que pot matar a qualsevol persona. Però, també ha de lidiar amb el ‘L’, un investigador professional que va darrere d’en Kira, en Light.

Recomanem aquest anime a qualsevol que vulgui veure una sèrie tant d’acció com de crim i suspens. Aquesta, consta d’una temporada amb 37 episodis d’uns 40 minuts. És una sèrie molt entretinguda i la recomanem molt.

Ver las imágenes de origen

6. Nanatsu no Taizai (The Seven Deadly Sins)

És un regnat el qual governa Elizabeth Liones. Ella vol alliberar a les persones dels abusos de poder i l’opressió que exerceixen els cavallers sagrats. Elizabeth decideix sortir en busca dels set pecats capitals fins que arriba a una cantina anomenada “Boar’s Hat”, que és on troba a Meliodas. Ell és el capità dels set pecats capitals: Diane, Ban, King, Gowther, Merlin, Escanor i Meliodas.

La recomanem perquè la història t’enganxa. Els seus gèneres són: acció, aventura, comèdia, drama i fantasia.

Ver las imágenes de origen

5. One Piece

L’anime narra la història del jove Monkey D. Luffy, que, inspirat en el seu amic pirata Shanks, inicia un viatge per assolir el seu somni, ser el Rei dels pirates. Haurà de trobar el tresor One Piece deixat per l’anterior rei dels pirates, Gol D. Roger.

Aquest anime és d’acció, aventura i fantasia. Creiem que també hi ha drama i comèdia i per això ens agrada més. És de les sèries més conegudes i no estaria malament veure-la també.

Ver las imágenes de origen

4. Naruto

Naruto Uzumaki és un ninja adolescent que té al seu interior la Guineu Dimoni de Nou Cues. Dotze anys abans, el Nou Cues va atacar a Konohagakure matant a moltes persones. Com a conseqüència, el líder de l’aldea, Minato -namikaze del quart Hokage, va sacrificar la seva vida utilitzant Segell Consumidor del Dimoni de la Mort per a sellar-lo dins de Naruto quan era un nounat. Ell i els seus amics mostren un creixement com a ninjes.

Aquest anime ens encanta, és molt interessant i més per aquelles persones a qui els agradin les aventures, la fantasia i les arts marcials.

Ver las imágenes de origen

3. Yakusoku no Neverland (The Promised Neverland)

Un orfenat on els dimonis són alimentats per aquests nens.

Recomanem aquest anime per a algú a qui li agradin els animes de fantasia fosca, ciència ficció i suspens.

Ver las imágenes de origen

2. Boku no Hero Academia (My Hero Academia)

En aquest anime el 80% de la població desenvolupa dons, sorgint herois i villans. Entre el 20% de persones sense dons es troba Izuku Midorya (Deku), el seu major desig és estudiar en la U. A. i convertir-se en un heroi com el seu idol All Might. Quan es troben All Might, li ofereix heretar poders al veure la determinació de Midorya.

Ver las imágenes de origen

1. Shingeki no Kyojin (Attack On Titan)

La humanitat està a punt d’extinguir-se per culpa dels titans.

El recomanem per aquells que gaudeixin del drama, l’acció, fantasia fosca, aventura, escenari apocalíptic. També li pots agafar molta estima als personatges.

Ver las imágenes de origen

Per acabar, us deixem unes pàgines web per poder veure molts d’aquests animes, i també per llegir-ne el manga; gratuït.

https://jkanime.net/

https://ninemanga.net/

https://www3.animeflv.net/

Esperem que us sigui d’ajuda!

Elsa Valencia i Helena Mesa