Arreu del món

Detingut per cantar

Pablo Rivadulla és un raper espanyol conegut artísticament com Pablo Hasél, el qual ha sigut condemnat a dos anys i mig de presó per enaltir el terrorisme i injúries a la corona, pels seus tuits i lletres de cançons en contra de la corona.

Li van donar fins al 12 de febrer per entregar-se a la policia i ser encarcerat, però en comptes d’això, es va atrinxerar a una biblioteca del seu poble amb 30 persones més que el recolzaven, la policia va entrar a la força i Pablo Hasél va ser arrestat.

I actualment el que està passant és que la gent està sortint al carrer a manifestar-se, molta gent ho fa pacíficament, però hi ha uns quants cafres que ho estant fent violentament, agredint als policies, cremant containers, motos, cotxes… o fins i tot trencant aparadors de botigues.

Aquestes persones òbviament no representen a tota l’altra gent que es manifesta pacíficament i amb ordre.

Erik López