Entreteniments

COSES QUE NO SABIES DE… TELEGRAM

Avui en dia molt poca gent coneix l’existència de Telegram, per això portem 10 curiositats que potser no sabies d’aquesta aplicació de missatgeria.

  1. Pots parlar amb qualsevol persona, sense la necessitat de donar el teu número de telèfon. Això és un punt a favor, per la teva pròpia seguretat. 
  2. Sempre ha sigut gratis, a diferència de Watsapp, que als seus inicis et feien pagar pel seu ús.
  3. En cas que vulguis parlar per videotrucada, ho hauràs de fer amb una altra aplicació, ja que llastimosament no es pot.
  4. Si en alguna ocasió deixes un missatge a mitges, no has de tenir la preocupació de perdre’l, ja que es guardaran com a esborranys per la pròxima vegada que en donis ús.
  5. Compta amb la possibilitat d’eliminar un missatge per a tothom, és a dir, l’elimines i no hi queda rastre de la seva existència.
  6. Té la funció d’escriure per tu mateix, així tens un espai on escriure coses per tu que ningú hi tindrà accés.
  7.  També compta amb l’opció de crear xats secrets, és a dir, pots escollir quant de temps duraran els missatges a la conversa.
  8. Pots decidir qui tindrà l’opció de reenviar els teus missatges, a més que et permet saber de quin usuari prové el missatge que t’ha arribat derivat d’un reenviament.
  9. Amb un mateix número de telèfon, tens l’opció de tenir diferents comptes, és a dir, de la feina, personal, etc. Bona opció per no barrejar diferents coses a una mateixa safata de missatges.
  10. En cas que el teu compte sigui desactivat, totes les teves dades i tots els missatges enviats s’eliminen al moment

Carla Bel i Regina Romero