Entreteniments Literatura

LITERATURA JUVENIL: Enfrentados

Mes 4

Biologia Enfrentados, Mercedes Ron.

Editorial: Montena

Novel·la juvenil i suspens

Llibres: La saga Enfrentados està composta per dos llibres. Marfil què és el primer i Ébano, el segon.

Sinopsi: La protagonista, Marfil, té 20 anys i viu a Nova York. Ella sempre ha estat una noia independent i no volia que ningú la controlés. Fins que un dia, mentre estava fent la seva rutina d’excercici a Central Park, és segrestada. El seu pare multimilionari, per protegir-la, contracta a un guardaespatlles, Sebastian Moore, que ha de viure amb ella i protegir-la durant tot el dia. Al llarg d’aquests dos llibres veurem tots els secrets que hi ha darrere de tot aquest segrest.

Per què el recomanem?: Bàsicament, recomanem aquest llibre perquè ens l’hem llegit recentment i ens ha tingut molt enganxades a la història. És un llibre que si t’agrada el suspens, te l’has de llegir. També és un llibre on veus com és la vida de molta gent i tu no sabies que hi ha persones que poden viure situacions com aquestes.

Martina Mudarra i Noa Fernández