Entreteniments

VOLS SABER QUÈ VOLEN DIR ELS TEUS SOMNIS? AQUEST ARTICLE ÉS PER A TU

No sé vosaltres, però des de la redacció de la revista estem molt intrigades per descobrir per què somiem algunes coses. Potser ja en sabeu alguns però aquí us presentem 10 d’alguns somnis més comuns dels que potser no en sabies el significat.

SOMNIS AMB AIGUA

Els somnis en què veiem l’aigua té a veure amb el moment vital que estem passant i depenent del to i l’estat d’això, anem a obtenir pistes. Representa el nostre inconscient. Quan aquests estiguin clars indiquen calma, si estan bruts o agitats ens diran que hi ha desordre dins nostre. Submergir-nos en ells podria reflectir una necessitat de protecció. Llançar-nos significa coratge, però si ens arrossega, haurem d’anar amb compte a l’hora de prendre decisions.

SOMNIS EN ELS QUE SE’T CAUEN LES DENTS

Qui no s’ha despertat amb la terrible sensació de perdre peces de la boca? Somiar que les teves dents estan caient és desagradable. La tradició relaciona aquest tipus de fet com una advertència que algú estimat morirà. No obstant això, no hem de ser tan alarmistes. Segons l’expert, aquest tipus de son sol aparèixer en moments complicats, de dubtes i pors. El seu significat sol estar relacionat amb la por a la pèrdua, el fracàs o l’envelliment. Depenent de la peça que perdem simbolitzarà una cosa o una altra.

 CAURE EN SOMNIS

Somiar que camines tan tranquil·lament i de sobte caus, provoca una sensació d’angoixa. És probable que es produeixi en etapes d’inestabilitat i en general significa la por que tot el que has construït o proposat s’enfonsarà. Poden ser una advertència per a nosaltres d’una situació que ens pot causar problemes o si hem de prendre decisions importants.

SOMIAR AMB UN EMBARÀS 

Visualitzar-te amb panxa embarassada mentre somies té diverses interpretacions. Pot estar relacionat amb la por o el desig que aquesta situació es fa realitat. No obstant això, en la majoria dels casos significa que alguna cosa s’està elaborant, com un projecte, i que és probable que funcioni. Sovint ens parla d’una transformació. Si el somni de l’embaràs no acaba, pot estar indicant que estàs en fase d’aïllament.

SOMIAR AMB UNA INFIDELITAT

Tranquil·litat. Només perquè somiem, no vol dir que passi o passarà. No obstant això, és un senyal que ens preocupa que aquesta infidelitat passi. D’altra banda, destaquem que podem ser nosaltres els que estem traint-nos o traint-los.

Resultado de imagen de infidelidad

SOMIAR AMB LA MORT

Pot ser terrible somiar amb la mort, però el missatge que conté té poc a veure amb ella. Està relacionada amb una fase de renovació i anuncia canvis. No hem de pensar que és un somni previsible. Quan les persones que estimem apareixen, pot significar el dolor que ve en imaginar la seva pèrdua.

Resultado de imagen de muerte

SOMIAR AMB SANG 

Veure sang pot ser incòmode, generar por i deixar-te amb mal cos. Per a molts pot ser un senyal de mala sort, encara que en la majoria dels casos té un significat positiu, ja que pot representar noves oportunitats.

Resultado de imagen de sangre

EL SEXE ALS TEUS SOMNIS

Estem segures que alguna vegada has tingut un somni relacionat amb el sexe. Segons els experts, solen indicar bipolaritat. En general, si no tenim una vida sexual plena això sol aparèixer en els nostres somnis com una manera de compensar aquesta manca.

Ver las imágenes de origen

VOLAR EN SOMNIS

Sentir-te com si tinguesis la capacitat de surcar el cel pot ser alliberador. Reflecteix l’anhel d’evolucionar, créixer i superar. Tenir dificultats per iniciar el vol o caure pot significar, segons experts, una sensació d’inferioritat o fracàs.

Resultado de imagen de volar en sueños

SOMIAR AMB EXÀMENS

Fer un examen sobre els seus somnis pot revelar una por subjacent al fracàs. Somiar a fallar un examen, arribar tard a un, o no estar preparat per a això, demostra que no et sents preparat per als reptes de la vida quotidiana.

Resultado de imagen de examen

Lucía Campos i Irene Revilla