Esdeveniments

SELECTIVITAT 2021

Ens trobem a les portes de la Selectivitat del 2021, per tant, us informem del què és i en què consisteix pel dia que us toqui presentar-vos-hi.

QUÈ ÉS?

És una avaluació externa al centre que es realitza una vegada acabat el batxillerat per poder accedir a la Universitat.

Són unes proves, conegudes amb el nom PAAU, que tenen com com a finalitat valorar els coneixements i capacitats adquirides durant l’etapa del batxillerat i comprovar que es posseeixen les competències necessàries per realitzar un grau universitari.

EN QUÈ CONSISTEIX?

La selectivitat s’organitza en base a les matèries cursades al batxillerat i està estructurada en dues fases: fase general i fase específica.

  1. Fase General

Està formada per quatre o cinc exercicis depenent de la comunitat autònoma, és a dir, tres o quatre matèries obligatòries i una de modalitat del segon curs de batxillerat. És la fase que has de superar obligatòriament si provens d’aquests estudis.

  1. Fase específica

Pots examinar-te de qualsevol de les matèries de modalitat de batxillerat, fins a un màxim de 3 matèries (només a les Balears, Catalunya i Navarra).

SELECTIVITAT 20/21

Aquestes proves acostumen a fer-se en centres universitaris però, degut a la situació en la que ens trobem amb el Covid-19, aquest any al nostre centre també es realitzaran les PAAU.

Per tant, durant els dies que són les PAAU ( 9, 10, 11 i 12 de juny ) els alumnes de 3r, 4t i 1r de batxillerat hauran de fer les classes online des de casa.

Júlia Callejas i Regina Romero