Entreteniments Pel·lícules i sèries

TOP10 sèries més populars

Aquestes són les 10 sèries més vistes durant aquestes últimes setmanes de setembre.


1. El joc del calamar (thriller, suspens)

La sèrie explica la història d’un grup de persones amb problemes econòmics que decideixen participar en una sèrie de jocs de supervivència amb un premi de 40 milions de dòlars.

2. Sex Education (drama, comèdia)

Sex Education és una sèrie de comèdia adolescent que se centra en Otis Milburn (Asa Butterfield), un jove tímid i verge. La mare és una terapeuta divorciada amb una vida sexual molt activa i que no té cap tipus de tabú per parlar sobre el tema.

3. Jaguar (thriller)

Tracta d’una supervivent espanyola en un camp d’extermini de Mauthausen. La jove intentarà perseguir els nazis refugiats al país després de la Segona Guerra Mundial.

Durant el seu camí s’adonarà que no està sola en la seva missió i s’unirà a un grup d’agents a la recerca de justícia sota el nom de Jaguar.

4. Midnight Mass  (terror, drama, misteri)

Després de l’arribada del nou clergat a l’illa, els habitants d’aquest poble comencen a presenciar uns esdeveniments misteriosos i paranormals al seu poble.

5. Intrusion (suspens psicològic)

Una dona es muda a un poble amb el seu marit, però es converteix en el blanc d’una invasió de la seva llar. 

La història comença explicant el passat de Meera i Henry i els seus antecedents. Al llarg de la sèrie la dona va dubtant del seu marit, que resulta no ser tan bo com ella creia.

6. La Casa de Papel (thriller, suspens)

Un home apodat “Professor” recluta a una jove en recerca i captura per ajudar-li a fer un atracament a “La Casa de Moneda y Timbre”.

Durant la sèrie es veu tot el desenvolupament d’aquest robatori i com aconsegueixen solucionar cada errada que cometen.

7. Lucifer (fantasia urbana, policia processal, comèdia dramàtica)

En aquesta sèrie se’ns presenta a Lucifer, un àngel castigat pel seu pare, Déu, a cuidar els inferns. Cansat d’aquesta vida, Lucifer decideix marxar de vacances a Los Angeles, on coneixerà a la inspectora Chloe Decker. Lucifer ajudarà la inspectora a resoldre nous homicidis mentre intenta lidiar amb la seva família celestial.

8. Braqueurs: la sèrie (drama, suspens, crim)

Un lladre professional veterà crea noves aliances amb una criminal més jove quan la seva neboda es converteix en un peó al joc mortal amb un traficant de drogues despietat que intenta expandir el seu territori.

9. Clickbait (suspens, drama)

Quan el segrest del pare de família, Nick Brewer, dona un brusc gir cibernètic, els seus éssers estimats s’afanyen per descobrir la persona responsable i els seus motius.

10. Outer Banks (drama adolescent, acció–aventura, misteri, suspens)

Outer Banks segueix a un grup d’adolescents pels Bancs de Carolina del Nord. Estan decidits a esbrinar què li va succeir al pare desaparegut del capitost del grup. En el camí, descobreixen un tresor llegendari relacionat amb el pare de John B. Però no serà tan fàcil, ja que seran perseguits per la llei i un grup ric i superior anomenat els «Kook» de Figure Eight. Els joves hauran de superar obstacles com ara les drogues, l’amor, la lluita, l’amistat, els diners.

Anna Menéndez, Sandra Raboso i Laura Román