Esports

La Gran Nit Del “Balon d’Or”

El dia 29 de novembre es va celebrar la gala dels millors jugadors i jugadores de futbol de les temporades 19/20 i 20/21, ja que per culpa de la COVID19 no es va poder celebrar l’any passat.

La nit va començar amb una entrada espectacular del Fernando Alonso i l’Esteban Ocon, tots dos pilots i companys de la Formula 1, després, es va fer l’entrega dels premis més importants de la nit. El premi Kopa va ser per Pedri, jugador del FCB, més tard van donar el màxim golejador a Robert Lewandowski, després, el trofeu Yashin a Gianluigi Donnarumma i el millor equip de l’any per al Chelsea per haver guanyat la Champions.

Per últim, els millors jugadors del mon d’aquests anys tant femení com masculí i que van rebre la Pilota d’Or van ser l’Alexia Putellas, jugadora del FCB i capitana del club de la seva vida, que des de petita ja anava a veure els partits al Camp Nou fins que la seva mare va decidir apuntar-la i va triomfar. I també el Lionel Messi, que suma ja la seva 7a Pilota d’Or. Aquesta temporada està jugant al PSG i és la primera vegada del club que algú guanya un premi com aquest.

Biel Romeu i Víctor Diez