Entreteniments Pel·lícules i sèries

Les 14 pel·lícules imprescindibles d’aquest 2022

A continuació hem preparat una llista dels 14 títols més esperats que sortiran en aquest 2022, si t’interessa alguna de les pel·lis, no dubtis a veure-la!

AVATAR 2

Aquesta és la història de la família Sully i el que fa una persona per mantenir la seva família unida. Jake i Neytiri tenen una família i són obligats a abandonar casa seva, així que surten a l’exterior i exploren diferents regions de Pandora , passant un temps a l’aigua, al voltant de l’aigua, sobre l’aigua…

16 de desembre

JURASSIC WORLD: DOMINION

Temps després dels successos de Jurassic World: Fallen Kingdom, els dinosaures han tornat a prendre el control a tota la terra i els humans hauran d’aprendre a conviure-hi mentre que un nou problema posarà alta tensió a la situació. Owen Grady i Claire Dearing uniran forces per resoldre’l.

10 de juny

ANIMALS FANTÀSTICS: ELS SECRETS DE DUMBLEDORE

La història, que té lloc a Rio de Janeiro, al Brasil i a Berlín, passa diversos anys després dels esdeveniments de “Els crims de Grindelwald” i segueix la participació del Món Màgic a la Segona Guerra Mundial. Amb el poder de Grindelwald en augment , Albus Dumbledore encomana a Newt Scamander i els seus amics una missió que els portarà a enfrontar-se amb l’exèrcit de Grindelwald, i alhora, provocarà que ell mateix reflexioni sobre quant de temps romandrà al marge en la guerra que s’acosta.

15 d’abril

MINION: THE RISE OF GRU

Una continuació de la pel·lícula de 2015, aquesta vegada al cor de la dècada de 1970, un Felonius Gru de dotze anys està creixent als suburbis. Fanàtic d’un grup de supervillans conegut com a Vicious 6, Gru trama un pla per tornar-se prou malvat com per unir-s’hi. Quan els Vicious 6 acomiaden el seu líder, el llegendari lluitador Wild Knuckles, Gru s’entrevista per convertir-se en el seu membre més nou.

No va bé, i les coses només empitjoren després que Gru els roba amb l’ajuda de Kevin, Stuart, Bob, Otto i els altres Minions i de sobte es converteix en l’enemic mortal de l’àpex del mal. A la carrera, Gru i els Minions recorreran a una font poc probable d’orientació, el mateix Wild Knuckles, i descobriran que fins i tot els dolents necessiten una mica d’ajuda dels amics.

1 juliol

DOCTOR STRANGE IN THE MULTIVERSE OF MADNESS

Després dels esdeveniments de Spider-Man: No Way Home (2021) i la primera temporada de Loki (2021), el Dr. Stephen Strange llança un encanteri prohibit que obre la porta al multivers, inclosa una versió alternativa de Strange, l’amenaça de la qual per a la humanitat és massa gran per a les forces combinades de Strange, Wong i Wanda Maximoff / Bruixa Escarlata.

6 de maig

LIGHTYEAR

L´aventura d´acció i ciència ficció presenta la història d´origen definitiva de Buzz Lightyear, l´heroi que va inspirar la joguina, presentant al llegendari Space Ranger que guanyaria generacions de fanàtics.

17 de juny

MOONFALL

La lluna és treta de la seva òrbita per una força desconeguda i posada en curs de col·lisió amb la Terra. Dos astronautes i un teòric de la conspiració treballen plegats per intentar evitar un desastre i descobrir que la lluna no és el que sembla.

4 de febrer

MISSIÓ IMPOSSIBLE 7

La sinopsi de ‘Missió Impossible 7’ roman encara en absolut secret, i un cop mort el personatge de Solomon Lane a l’anterior lliurament de la saga, cal esperar que hi hagi un nou malvat que posi problemes al FMI i a Ethan Hunt, i que provingui del Sindicat, aquesta temible organització terrorista.

30 de setembre

MORBIUS

Ambientada a l’univers de Spider Man, se centra en un dels seus dolents més icònics, Morbius, un doctor que després de patir una malaltia a la sang i fallar en intentar curar-se, es va convertir en un vampir.

21 de gener

UNCHARTED

Basada en una de les sèries de videojocs més venudes i aclamades per la crítica de tots els temps, Uncharted ens presenta a un jove, astut i carismàtic, Nathan Drake a la seva primera aventura com a caçatresors amb el seu enginyós company Victor “Sully ” Sullivan . En una èpica aventura d’acció que s’estén per tot el món. Tots dos s’embarquen en una perillosa recerca de ” El Tresor més gran mai abans trobat” alhora que rastregen les claus que els podrien conduir al germà de Nathan, perdut ja fa molt de temps.

11 de febrer

THE LOST CITY

La brillant, però solitària autora Loretta Sage ha passat la seva carrera escrivint sobre llocs exòtics a les seves reeixides novel·les de romanç i aventures a la portada de les quals apareix l’atractiu model Alan, que ha dedicat la seva vida a encarnar el personatge principal, Dash. Està de gira promocionant el seu nou llibre amb Alan, Loretta és segrestada per un excèntric multimilionari perquè el guiï al tresor de l’antiga ciutat perduda descrita a la seva última novel·la, volent demostrar que pot ser un heroi a la vida real i no només a les pàgines dels llibres, Alan es posa en marxa per rescatar-la. Forçats a tenir una èpica aventura a la jungla, la improbable parella haurà de treballar en conjunt per sobreviure a la natura i trobar l’antic tresor abans que es perdi per sempre.

13 d’abril

ENOLA HOLMES 2

Enola Holmes 2 | Sherlock Holmes Wiki | Fandom

En aquesta segona aventura, Enola busca una nena desapareguda, Lady Cecily, que sembla haver-se escapat de casa, un fet que el seu pare ha intentat encobrir per no deshonrar la seva família. Enola s’entera del cas gràcies al doctor John Watson, que acudeix a Ragostin per obtenir la seva ajuda en un altre assumpte.

No hi ha una data fixa.

THE BATMAN

Al segon any de la seva lluita contra el crim, Batman investiga la corrupció que recorre Gotham City i com condueix fins a la seva pròpia família, mentre s’enfronta a un assassí conegut com a Enigma.

4 de març

THE NORTHMAN

Tercer llargmetratge de Robert Eggers després de “La bruixa” i “El far”, escrit per ell i el poeta i novel·lista islandès Sjón Sigurdsson, “The Northman” ha estat descrita com un drama d’aventures ambientat a Islàndia, en ple segle X, que se centra en un príncep nòrdic (Skarsgard) que cerca venjança per la mort del seu pare.

13 d’abril


Anna Menéndez, Sandra Raboso i Laura Román.