Voltant per Calafell

Excursions per fer en família o amics

A Calafell hi ha molts llocs per visitar. Si la vostra família i tu no sabeu on anar, a continuació us mostrarem llocs per visitar.

El primer lloc que hem triat és el Calafell Slide. És un tobogan d’estiu gegant amb una longitud de 700 metres i es troba a la Muntanya Escarnosa, davant del nucli antic de Calafell, a una hora amb cotxe de Barcelona, ​​mitja hora de Tarragona i només 20 minuts de Vilanova i la Geltrú. Un viatge a Calafell Slide és fàcil, divertit i segur! L’usuari controla la velocitat del viatge a cada moment, gaudint de la velocitat i la sensació de gravetat als revolts.

També teniu altres opcions com per exemple La Cantera, situada a la carretera que va de Calafell a Bellvei. Hi trobareu La Cantera Biker Bar, un restaurant de contrastos que us ofereix natura, lleure i restauració on podreu alhora organitzar tot tipus d’esdeveniments per a grups ja siguin familiars, d’amics, d’ambient biker, per a concerts o festes privades en 12.000 m2 d’instal·lacions en plena comarca tarragonina del Baix Penedès, degustant una àmplia carta de menjar casolà per a tots els gustos.

Com a tercera opció us proposem Calafell Aventura. Calafell Aventura és un nou parc temàtic situat a Calafell, a mig camí entre Barcelona i Tarragona. Va obrir les portes el 28 de març del 2019 amb la intenció de crear records inesborrables en grans i petits i que les famílies al complet puguin passar un dia ple de diversió. Calafell Aventura també compta amb el segon camp de golf temàtic més gran d’Europa. Aquest és Golf Aventure, un espai on cada mínim detall està pensat perquè els seus participants gaudeixin d’una experiència inoblidable .