Pel·lícules i sèries

Quina emoció tens?

Tenir emocions diferents alhora és normal, però aquí estic jo per a aconsellar-te sèries i pel·lícules que et poden despertar una d’aquestes emocions.

Segons com et sentis podràs veure pel·lícules en què hi destaca una emoció determinada, per concentrar-te en aquesta emoció que sents i pensar el perquè l’estàs sentint mentre gaudeixes d’una bona pel·lícula.

T’ajudaré a seguir la teva emoció al peu de la lletra, et donaré consells de com has de veure una pel·lícula per poder gaudir-la. Segons amb quin idioma t’agradi veure les pel·lícules, en algunes els podràs canviar l’idioma i en unes altres potser no ho trobaràs disponible de moment.

undefined

Estàs trist/a?

Si se’t fa el dia molt llarg i pesat i tens ganes de plorar, t’aconsello una pel·lícula de drama amb una duració de 2 h. Aquesta pel·lícula et farà pensar el perquè de la teva tristesa i podràs comparar el que tu sents amb el que apareix en la pel·lícula. Encara no està traduïda al català o al castellà però sí està disponible amb subtítols.

Koğuştaki Mucize (Miracle en la cel·la 7)

Sinopsi: Un home amb discapacitat intel·lectual és injustament empresonat per la mort d’una nena, i ha de demostrar la seva innocència per a poder estar de nou amb la seva filla.

undefined

Estàs content/a?

Si vols riure encara més i passar el teu dia encara més content, mira aquesta pel·lícula de comèdia romàntica. Aquesta pel·lícula és una de les 10 pel·lícules més gracioses de Netflix, va ser una de les pel·lícules amb més visualitzacions. També pensa que gaudiries d’una pel·lícula d’1 h 38 min plena de riures i moments inoblidables.

Ocho apellidos vascos

Sinopsi: La missió d’aquest basc és evitar passi el que passi que la seva filla es casi amb un català,. Hi apareixen els tòpics més típics dels catalans i els bascos.

cdn3-www.comingsoon.net/assets/uploads/gallery/...

Et trobes enfadat o confús?

Et consideres enfadat o confús amb els teus pensaments i vols saber el perquè? Aquí tens una pel·lícula que et tranquil·litzarà, la pel·lícula és un thriller de ciència ficció. La pel·lícula té una durada de 1 h 58 minuts.

Arrival

Sinopsi: La noia desvelarà els secrets de l’idioma extraterrestre desxifrant un missatge que podria canviar la seva vida per sempre.

Tens ganes de veure alguna pel·lícula de terror?

T’has avorrit de veure sempre pel·lícules de comèdia o de drama i vols canviar una mica? Aquí estic jo per recomanar-te pel·lícules. I he escollit dues pel·lícules de terror destinades a franges d’edat diferents.

undefined

En primer lloc, començarem amb els nois o noies que tinguin +12 anys, aquesta pel·lícula és per vosaltres. Gaudireu d’una pel·lícula de 1 h i 44 minuts plena de moments de suspens i terror, ja que especialment aquesta pel·lícula està feta amb escenes reals. A més la pel·lícula la pots veure amb l’idioma que vulguis i si t’agrada llegir també estan disponibles els subtítols.

Malasaña 32

Sinopsi: L’emoció de mudar-se a una nova casa a Madrid es converteix en un malson quan un esperit maligne comença a espiar la família Olmedo.

undefined

Ara és el torn dels nois i les noies de +16 anys. Aquí us deixo una pel·lícula per veure-la en família o sol, amb 1 h i 45 minuts de terror. Aquesta pel·lícula la teniu disponible amb 2 idiomes, l’anglès i el castellà i de moment els subtítols disponibles són en castellà.

Sinister

Sinopsi: En la seva nova casa misteriosa s’han rodat escenes esborronadores.

Consells per poder veure les pel·lícules correctament:

1- Seu en un lloc còmode i ampli per a poder trobar la teva tranquil·litat.

2- Projecta la teva pel·lícula en una televisió, ordinador o mòbil.

3- Prepara alguna cosa per a picar com crispetes, pipes o una beguda.

4- Redueix o, millor, apaga els llums.

Yasmina El Mouden-