Esports

ALL-STAR 2022

L’All-Star game de l’NBA és un partit amistós en el qual només participen els millors jugadors de cada any, dividits en dos equips que representen a cada conferència, la de l’Est i la de l’Oest. L’objectiu principal del partit és donar espectacle, per això també se celebra el concurs de triples i d’esmaixades. Els participants s’escullen de dues maneres: els titulars són escollits pels fans, mentre que els suplents són elegits pels entrenadors de cada conferència.

Aquest any l’All-Star game es va celebrar el diumenge 20 de febrer, és considerat un dels millors ALL-STAR de la història gràcies a la qualitat dels jugadors i el nivell d’espectacle que hi va haver. Finalment, la conferència guanyadora va ser team Lebron, que és la conferència de l’Oest.

En el concurs de mates el guanyador va ser Obi Toppin, aquest és un jugador dels New York Nicks de vint-i-tres anys i amb un nivell de joc i una reputació a l’NBA molt bona.

Seguidament, el concurs de triples el va guanyar el jugador Karl-Anthony Towns, un jugador dels Minnesota Timberwolves de vint-i-sis anys. I per finalitzar el guanyador del concurs d’habilitats va ser l’equip de Cleveland Cavaliers.

Aquest any aquest concurs va fer un canvi en el seu format i ha passat a ser un concurs per equips en comptes d’individual com sempre havia sigut.

All Star 2022 | Blogdebasket

Daniel Lorente i Àlex Riba