Esports Voltant per Calafell

NOCTURNA TRAIL CALAFELL

El passat dissabte (26 març) es va celebrar la primera cursa nocturna a Calafell. Va ser organitzada per la Regidoria d’Esports i Calafell Trail Road Runners. 

La cursa corrent va ser de 14 km per carretera i muntanya i la cursa caminant 9 km, va començar a les 7:30 a la pista d’atletisme de Calafell i va acabar al voltant de les 22:00.

L’entrada va costar 15 €, ja que venia inclòs una motxilla amb frontal i samarreta, i en finalitzar la cursa els participants van rebre un entrepà de botifarra o formatge amb tomàquet i beguda. Per als primers a arribar se’ls va donar un trofeu. I el detall més important, que els diners recaptats anaven destinats a la Fundació Joan Petit Nens amb Càncer.

En la Nocturna Trail hi va participar molta gent voluntària perquè tot surtís bé, estaven dispersats: uns fent fotos, els altres animant o en alguns llocs on els corredors podien equivocar-se de camí, orientant-los; i d’altres també vetllant perquè no passessin cotxes ni persones pel mig.

Just abans de començar la Nocturna Trail hi va haver una cursa escolar a la pista d’atletisme, que va suposar la inauguració i aquí hi van córrer nenes i nens de totes les edats. 

Irene Espinosa, Joel Osuna i Irene Hernández