Esports Voltant per Calafell

El Club Patí Calafell està fent la millor temporada de la seva història

El Club Patí Calafell va tancar un projecte que va generar molta il·lusió. A principi de temporada, el club va anunciar el retorn del tècnic Ferran López, el sonat fitxatge de Sergio Miras (Caldes), l’angolès del Girona, Humberto Mendes, recalarà a l’equip verd-i-blanc després de diversos anys d’experiència a l’OK Lliga. Jugador físic, de gran potencial, complementarà bé les seves característiques amb Jordi Ferrer, el vendrellenc que en els últims temps ha militat al Noia i que també vestirà la samarreta del Calafell la temporada que ve. Al costat de Miras, han anat formant un equip de molta experiència i qualitat. Finalment al mercat d’hivern va arribar la nova estrella anomenada Martí Casas que ja ha renovat el seu contracte durant una temporada més.

D’altra banda, l’aposta calafellenca també es va fixar en la joventut. L’ex del Vendrell, Jan Escala, es va sumar a la proposta amb molt bones prestacions al seu primer curs a la màxima categoria.

Ferran López ha disposat d’un equip amb capacitat per competir amb totes les garanties al Joan Ortoll. La nova era ha generat moltíssim entusiasme a Calafell.

Gràcies a la penya del Club Patí Calafell anomenada “Estrellats”

Fa 15 anys es va crear aquesta penya, concretament en 2007, quan el Club Patí Calafell en aquell moment estava a primera catalana. Amb el pas del temps la penya s’anava augmentant.

Així que van passar uns anys, van pujar a OK Plata, que abans s’anomenava Nacional Catalana, i més tard, després de 30 anys que no s’aconseguia amb el bon equip que tenien, van pujar a la major categoria de l’Hoquei, que es l’OK Lliga.

Després de tants anys de la penya, per fi al 2021, a través dels vots d’Instagram, van aconseguir el premi de la millor afició del món.

A 2022 van arribar unes noves veus a l’afició de la penya del Joan Ortoll, la nova generació dels joves ja era aquí. Van fer a l’equip més fort del que ja era i van contribuir en la consecució de grans objectius com els que estan aconseguint ara.

Enric Camps, Biel Romeu i Victor Diez