Esports Voltant per Calafell

El Club Patí Calafell es fa amb el títol de la copa Cers per primera vegada

El passat diumenge 24 d’abril a Portugal (Paredes), el CP Calafell junt amb la penya ‘Els Estrellats’ van fer història, per primera vegada van jugar el seu primer torneig europeu i el van guanyar.

El torneig constava de dos partits, la semifinal es va disputar amb el Lleida, va ser un partit molt disputat en el qual van estar durant quasi tot el partit empatats, tot i això el CP Calafell es va emportar la victòria amb el gol del desempat de Martí Casas faltant dos minuts. Al dia següent es va disputar la final amb l’equip italià Follonica. El Calafell es va posar amb un resultat de (3-0) els primers 8 minuts de partit, l’enfrontament semblava resolt, però els italians amb el seu joc brut i la seva constància van acabar la primera part amb un (4-3). La segona part va començar amb un gol de Jan Escala, però els italians van respondre amb un gol aviat, finalment després de molt sofriment, l’equip català es va emportar el títol amb un (6-5).

La gran festa a Calafell

L’endemà de guanyar el trofeu, a Calafell es van preparar diversos esdeveniments per poder rebre a l’equip amb tota la seva afició. A les 7 de la tarda tot l’equip i el cos tècnic van passejar la copa per tot el poble muntats damunt la carrossa. En arribar al pavelló Joan Ortoll van fer un discurs al balcó. Es van reunir tots els aficionats d’aquest equip, van fer càntics i moltes mostres d’agraïment.