Esports

Història per al Real Madrid

El dissabte 28 de maig de 2022 es va disputar la final de la Champions League entre dos dels equips més grans d’Europa, el Liverpool i el Real Madrid, que és l’equip amb més copes d’Europa.

La final estava prevista començar a les 9:00 però van haver altercats fora de l’estadi, van haver d’intervenir els antidisturbis ja que aficionats sense entrada van saltar al camp i molta gent que tenia entrada es va quedar fora sense entrar. Degut a aquest problema el partit va començar 36 minuts més tard.

El partit va estar bastant disputat, el Livepool va dominar gran part del partit xutant a porta catorze vegades i es van trobar amb l’heroi de la final, Thibaut Courtois, que va impedir que el seu equip encaixés gol. El partit va ser net, sense lesions ni moltes targetes, només una targeta groga per al conjunt vermell, a Fabinho. Abans d’acabar la primera part, Karim Benzema va marcar el primer gol per als blancs però el VAR va anular el gol per un fora de joc dubtós.

El partit es va decidir a la segona part, al minut 59 Fede Valverde va assistir a Vinicius perquè el brasiler anotés el gol de la victòria per als blancs. El Liverpool va seguir atacant per intentar remuntar el partit però Mohamed Salah no va aconseguir marcar gol gràcies a la impressionant actuació del porter del Madrid.

Finalment el Real Madrid va guanyar la final i es va proclamar per catorzena vegada campió de la Champions League.

Ha sigut una gran temporada per al conjunt de Carletto guanyant la Lliga i la Champions.