Creacions Entrevistes Institut

Descobrint artistes a l’institut: El projecte del Guernica

Degut a la nova exposició de l’edifici de dalt, el gran quadre del Guernica fet pels nois i noies de la SIEI, hem decidit realitzar una entrevista als nostres artistes perquè ens expliquin una mica el procés del quadre i conèixer-los una mica més.

-Què és el que més us va agradar de fer aquest quadre?

– Que vam fer-ho a partir de la disfressa de carnaval del curs passat.

-Com va ser el procés de fer el quadre?

-Vam agafar uns quadrats molt grans de cartró que va dibuixar la Virgínia (el dibuix i les formes) i nosaltres ho pintàvem i afegiem collages que estaven fets amb cartolines i paper de diari. Vam trigar un mes, però va merèixer la pena.

-Esteu contents que l’hagin exposat a l’institut?

-Molt, ja que és un treball en equip. També ens agrada que el pugui veure tothom ja que estarà penjat aquí molt de temps.

-Us agradaria fer un altre projecte? Què farieu?

-Ara amb la situació del Covid, no és tan fàcil fer coses grans, però ara amb la classe estem fent el projecte de la volta al món. Consisteix en aprendre i descobrir noves cultures i costums d’altres països inspirant-nos en el llibre de La volta al món en 80 dies, el qual llegim per capítols, en cada capítol aprenem una nova cultura.

-Quines són les activitats que més us agrada fer a la SIEI?

-Estar amb els amics, fer activitats a la pissarra digital, pintar, fer esport. També fem una activitat de conèixer l’entorn, en la que aprenem els carrers i llocs del poble. Ens agrada molt a tots fer maquetes i estudiar el sistema nerviós.

Fet per Irene Revilla i Lucía Campos.