Enquestes Institut

QUÈ VOLS FER QUAN ACABIS L’ESO?

Aquest és l’últim any que estudiem aquí, a l’Institut Camí de Mar i volem saber més o menys cap a on s’encaminaran els nostres companys i companyes de 4t. Per això hem elaborat una enquesta per a saber-ho. A continuació trobareu les respostes:

En el primer gràfic podem veure que un 76.6% dels alumnes de 4t faran batxillerat i si fan el batxillerat els que més abunden són l’humanístic, amb un 24.6% i el científic, amb un 22.8%. Seguidament el tecnològic amb un 19,3% i finalment amb un 14% el social i l’artístic.

La major part d’alumnes que l’any que ve cursarà cicles, el 20%, faran Activitats Fisicoesportives.

En l’últim gràfic observem que un 72,5% si voldrà anar a la universitat després del batxillerat, el 15,9% no voldrà i la resta encara no ho sap.

Antonia Soto i Maria Soler