Arreu del món Esports Institut

Miquel Mañé, campió del món

Segur que molts el coneixeu, l’alumne del nostre centre, Miquel Mañé, s’ha proclamat Campió del Món al Campionat Mundial de Gimnàstica Aeròbica celebrat a Bakú (Azerbaiyán), on va aconseguir una puntuació total de 22.350 a la final.

Miquel Mañé s’ha penjat la medalla d’or aquest dissabte 29 de maig de 2021, com a campió del món de Gimnàstica Aeròbica. El Mundial s’ha disputat a Bakú on el gimnasta calafellenc, que ja va ser campió mundial júnior el 2018 a Guimaraes (Portugal), ha esdevingut el gimnasta amb la millor puntuació entre vuit finalistes (22.350 punts), al davant del rus Roman Semenov (22.200) i el brasiler Lucas Barbosa (22.150).

El Miquel, junt amb la seva entrenadora Patrícia López, ha realitzat un enorme esforç per aconseguir l’or, i ha obtingut una valoració artística de 9.450 pel seu exercici, 8.900 en execució i 4.000 en dificultat, qualificacions que li han permès pujar al calaix més alt del podi tot i ser el seu primer any competint com a sènior.

Imagen
Classificació final del campionat

Ens enorgulleix molt que formis part del nostre centre i des de la redacció de la revista de l’institut et volem donar L’ENHORABONA, CAMPIÓ!!!

Fet per Irene Revilla i Lucía Campos