Creacions

Trucs per dibuixar

De vegades quan volem començar a dibuixar, tenim unes idees però… No tenim ni idea de com dibuixar o de com fer els traços!

Per això, hem cridat a una molt bona amiga nostra, l’ Ariadna Galdeano. És una alumna de 4t d’ ESO, que té un gran talent per dibuixar. I per això, ella ens ensenyarà alguns trucs per a que tots puguem pintar. Ella porta pintant més o menys des dels tres anys i s’inspira més en Pinterest, altres imatges que pot fer pel carrer i també fa retrats de persones properes a ella. Ella dibuixa unes tres o quatre hores diàries segons el temps lliure que tingui. Porta dos cursos a l’Escola Joso a Barcelona i diu que els seus professors són bastant bons, els quals li ensenyen la creació de personatges i dibuix. L’estil pictòric que més recomana és el digital, si t’ho pots permetre, perquè és més còmode d’utilitzar que el tradicional, a mà. Ella normalment utilitza el Clip Studio Paint de pagat, té dos tipus (el Pro i l’Expert, que és el que ella ha comprat per 150 euros permanentment).

Segons l’ Ariadna, l’art expressa la creativitat i sentiments d’una persona, també permet obrir la ment i la seva frase motivadora és: “Si veus que al principi els teus dibuixos són lletjos, espera’t uns anys i veuràs que has millorat notablement”.

Elsa Valencia i Helena Mesa