Esdeveniments Institut

Recaptació de diners per aliments i joguines

Aquests dies, a l’institut es fa una recaptació de diners, dirigida per la professora Bàrbara Cortés, que es destinarà per aconseguir aliments i joguines. Aquestes joguines es faran arribar a la Creu Roja de Calafell i les anirà distribuint a persones que ho necessitin. Alguns alumnes voluntaris de tercer i quart han col·laborat en aquesta campanya.

EL 20 de novembre, van anar els voluntaris i les voluntàries de tercer als supermercats a fer el recapte d’aliments. Aquests es van distribuir per supermercats diferents com ara al Mercadona, al Condis, Lidl i Bonarea. També van anar en horaris diferents per tindre un millor control del temps. El seu objectiu era aconseguir aliments que es puguin conservar en un llarg termini, com ara arròs o conserves.

Els voluntaris de quart van haver de fer uns vídeos amb la finalitat de conscienciar l’alumnat de l’institut de que hi ha gent que necessita diners i que nosaltres, donant un euro ja ajudem un munt. L’any passat es van recaptar 800 euros, i diguem que som1.500 alumnes a tot l’institut. Si tots donessim 1 euro, hi hauria 1.500 euros per donar a la Creu Roja. Arran d’això, els tutors van proporcionar a l’alumnat uns sobres on podien ficar la quantitat de diners que vulguessin. Després, li tornaven al tutor o tutora i per últim, depenent de la classe, amb aquests diners anaven a comprar una joguina.

Les joguines que s’han comprat estan situades davant de la sala Milenari.

Moltes gràcies per les vostres aportacions i Bones Festes!

Maia Diaz i Marta Aranda