Entrevistes Institut

Ja tenim representant!

El passat 25 de novembre es va fer oficial per l’instagram de l’institut (@inscdm) els resultats de la votació pel representant del Consell Escolar. Donem l’enhorabona a la Isona Tellez de 4tE.

Ja que la Isona és la nostra representant hem pensat que podríem saber alguna cosa més d’ella. Què us sembla? A continuació podreu llegir una entrevista per saber una mica més de la nostra companya.

Hola, sóc la Isona Tellez i volia agrair a tota la gent que em va votar i recolzar quan em vaig presentar a candidata.

Quin va ser el motiu pel qual et vas presentar al consell escolar?

Em sembla molt interessant poder ajudar a gestionar el tema de les excursions i poder fer propostes per a millorar el centre i els materials que utilitzem.

Per què creus que t’han escollit a tu i no a un altre candidat?

La veritat és que jo no m’esperava que sortiria jo com a guanyadora. Em pensava que sortirien o el Roger Malgrat o la Paula Uroz, encara que qualsevol dels candidats podria haver sortit guanyador o guanyadora. Crec que si m’ha votat més gent és perquè en la majoria dels vídeos no hi havia propostes clares i en el meu crec, i espero, que sí.

Quines són les teves propostes per millorar el centre?

Les principals propostes que tinc són:

-Millorar l’internet de les aules, ja que les classes es fan molt difícils quan ni l’internet dels ordinadors ni l’internet pels alumnes funciona.

-Millorar l’estat de les aules (taules i cadires), ja que moltes estan trencades o fins i tot es desmunten i no és segur per a nosaltres i ens podríem fer mal.

-Canviar o millorar el material del gimnàs, ja que, per exemple, moltes de les pilotes que utilitzem estan desinflades o trencades.

-S’hauria de reformar els lavabos, perden molta aigua i deixen el terra xop.

Com te’n vas assabentar de què vas guanyar? Com et vas sentir?

Ho van dir pel grup de classe. Jo al principi no m’ho creia, ja que com he dit abans, pensava que jo no guanyaria, però després em van passar una captura de pantalla de la publicació que havia posat l’Instagram del centre, em vaig sorprendre tant… No m’ho podia creure! Els meus amics em van començar a felicitar i jo els hi anava donant les gràcies a totes les persones que jo sabia que m’havien votat.

Quines idees vols aportar?

Doncs, a part de totes les meves propostes per a millorar el centre, també m’agradaria poder tindre en compte totes les propostes que els alumnes em diguin.

Algun projecte que tinguis present?

Ara mateix no tinc cap projecte en ment, però sí que m’agradaria poder solucionar els problemes que per ara he pogut observar en el centre.

Ja has tingut la teva primera reunió?

Encara no, però aquesta setmana la tindré.

Sents que el tracte amb els alumnes i professors ha canviat o pot canviar?

L’únic canvi que he notat fins ara és que moltes vegades quan passo pels passadissos, els alumnes diuen el meu nom i es posen a riure, però simplement els ignoro.

Et penedeixes d’haver-te presentat?

No, tot el contrari. Al principi pensava que feia malament de presentar-me perquè pensava que ningú em votaria, però ara me n’alegro d’haver-ho fet.

Tu vas fer un vídeo de presentació, hi canviaries alguna cosa?

Doncs… Només una, i és que, en comparació amb els altres vídeos, el meu era molt llarg, així que intentaria que durés menys per tal que no es fes tan pesat veure’l.

Alguna cosa que vulguis afegir?

L’únic que vull dir és que moltes gràcies a totes les persones que em van votar, i també gràcies a tots els que vau participar en les eleccions. Espero poder complir amb els meus deures de consellera.

Moltes gràcies per haver-nos respost les preguntes!

Gràcies a vosaltres per tenir-me en compte!

Ana García i Yasmina El Mouden