Sortides

Anem cap al nostre futur

El dijous 31 de març els alumnes de 4t de l’ESO vam visitar la 12a edició de la fira d’ensenyament postobligatori del Garraf.

L’excursió va estar organitzada per l’institut Municipal d’educació i Treball de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i el seu objectiu era informar i orientar sobre la formació postobligatòria, és a dir, la formació després de l’ESO.

El pagament de l’autobús el subvencionava l’AMPA, és a dir, que va sortir gratis.

Aquesta excursió no va durar tot el dia sencer, les dues últimes hores s’havia de fer classe normal. Vam sortir a les 9 del matí, arribant al voltant de 9:30/9:40. La tornada va ser a les 12:00, i a l’institut vam arribar a les 12:30, just a temps per la penúltima classe.

En arribar al lloc on hi havia la fira de l’ensenyament ens van deixar un temps per esmorzar i seguidament vam entrar-hi a l’hora d’obertura, a les 10:00. Hi havia paradetes de diferents instituts on et podies parar i les persones et donaven informació sobre aquell lloc i la seva especialitat. Alguns llocs t’oferien obsequis, com per exemple, l’estant de gastronomia, que regalava galetes.

Pensem que la Fira d’ensenyament és un lloc que pot servir per informar-se més detalladament sobre allò que voldrem fer en acabar l’ESO, ja que et permet veure si t’agrada de veritat o et crida l’atenció allò que pensaves estudiar. També pots consultar d’altres opcions que t’agraden i anar descartant per decidir el teu futur.

Marta Aranda, Maia Diaz