Esdeveniments Institut La foto del mes

LA FOTO DEL MES D’ABRIL: SANT JORDI 2024!

Coneixes la famosa història de Sant Jordi? El famós cavaller a Catalunya que va salvar la princesa de les urpes del drac que habitava a les muntanyes del poble…?

Com cada any a Catalunya, el 23 d’abril es festeja aquesta història regalant llibres o roses, i el nostre institut també hi participa! A continuació, explicarem les activitats que es van realitzar el passat dimarts, diada de Sant Jordi.

Les classes de 1r d’ESO van anar al Aula Mil·lenari de 10-11h, amb el propòsit de participar o ser espectadors d’un concurs de lectura en veu alta en tres llengües, català, castellà i anglès. Els guanyadors van ser:

Anglès: Mattia Calvo

Castellà: Max Yepes

Català: Laia Solé

Català Aula d’Acollida: Emily Amanda Navarro

Per altra banda, els alumnes de 3r d’ESO durant l’última hora van fer una activitat de lletrejar paraules, també a la sala Mil·lenari. I els alumnes de 4t d’ESO a les 11:30h van composar haikus amb el departament de castellà. A continuació teniu alguns exemples dels haikus que van crear:

Al finalitzar cadascun dels tallers, es van repartir diversos premis a tots els cursos. Als alumnes de 3r i 4t els van entregar els premis pel Concurs literari de Sant Jordi 2024 en les llengües convocades, català i castellà. Es van entregar premis en la categoria de poesia i de narrativa.

I per últim, els cursos de 1r i 2n de Batxillerat van poder assistir a l’estrena de l’obra teatral Grease. Tan l’alumnat com el professorat implicat va realitzar una gran feina i es va notar en el resultat, enhorabona!

Melanie i Celeste