Dia internacional Esdeveniments

EL DIA DE LA POESIA

El Dia Mundial de la Poesia, celebrat el 21 de març, es va adoptar originàriament per la UNESCO per tal de donar suport a la diversitat lingüística a través de l’expressió poètica i fomentar la visibilització d’aquelles llengües que es trobaven en perill. Aquest dia es commemora des del 1999.

QUÈ ÉS LA POESIA?

La poesia és un gènere literari caracteritzat per ser la manifestació més refinada, a través de la paraula, dels sentiments, emocions i reflexions que els éssers humans poden expressar al voltant de la bellesa, l’amor, la vida…

POESIA A L’INSTITUT

Des de l’institut Camí de Mar hem fet un projecte per fomentar la lectura de poesia i animar els alumnes a interessar-se i valorar aquest gènere literari. Aquesta setmana, durant la classe de català i castellà, s’han estat llegint poemes. Després, dels poemes que s’han recitat, s’ha escollit el que més ha agradat al grup i s’ha escrit per les vidrieres del centre. Aquí en teniu una mostra.

Regina Romero i Júlia Callejas