Literatura

XXIX Certamen de Cartes d’amor

Bases 2022

1.- Gènere. Carta de qualsevol tipus d’amor. Queden exclosos altres gèneres com poesia, narrativa, etc.

2.- Categories. Júnior, menors de 18 anys, i sènior, a partir de 18 anys.

3.- Exclusivitat. Els treballs han d’ésser inèdits. Queden exclosos de participació els guanyadors de l’edició de l’any 2021.

4.- Idioma. Català i/o castellà.

5.- Extensió. Màxima de dos fulls DIN A-4, a doble espai i a una sola cara, preferentment en font Arial o Tahoma 10 o 11 imprès des d’ordinador. No es poden presentar més de dues cartes per participant.

6.- Presentació. Cal entrar 5 còpies acompanyades d’un sobre tancat, amb el títol escrit a l’exterior i a l’interior del sobre hi han de figurar les dades de l’autor: nom complet, edat del participant en la categoria júnior, adreça, telèfon i NIF.

Cal presentar-ho per registre d’entrada a l’Ajuntament de Calafell de la manera següent: Opció 1: Mitjançant correu postal a:

AJUNTAMENT DE CALAFELL

A l’Att. Departament de Cultura/Certamen

Cartes d’amor

Plaça de Catalunya, 1

43820 – Calafell (Tarragona) Opció 2: Presencialment a qualsevol de les Oficines d’Atenció al Ciutadà (SAC):

  • Calafell Poble. Plaça de Catalunya, 1
  • Segur de Calafell. Carrer Joan Maragall, 30-32

Opció 3: Telemàticament entrant a l’adreça: https://seu.calafell.cat, si es disposa de certificació digital (Identifica’t).

Opció 4: A qualsevol administració que disposi de finestreta única

7.- Termini. S’han de presentar abans del 18 de març de 2022.

8.- Gratificacions. Hi ha dues categories: Júnior: 200 € i Sènior: 300 €.

9.- Veredicte. El 23 d’abril a les 13.30 hores es farà públic el veredicte a través de l’emissora municipal Calafell  Ràdio (107.9 FM).

10.- Publicació. L’organització es reserva el dret a poder publicar els treballs guardonats i els finalistes, fent constar el nom de l’autor/a i la seva condició de guanyador o de finalista.

11.- Protecció de dades. En participar, s’autoritza que les dades de caràcter personal que s’han proporcionat siguin tractades i incorporades en un Fitxer denominat Cultura, responsabilitat de Ajuntament de Calafell, essent la seva finalitat gestionar les activitats que s’organitzen. Conforme el que disposa la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i garantia dels drets digitals, el participant podrà exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a: Plaça de Catalunya n. 1, 43820 Calafell.

Així mateix autoritza a que les dades de contacte dels finalistes siguin cedides a l’emissora municipal de Calafell Ràdio, per tal de que aquesta emissora es posi en contacte amb cada finalista amb l’objectiu de realitzar una entrevista. En cas de que un finalista no desitgi que les seves dades siguin comunicades a la ràdio per aquesta finalitat, caldrà que informi al mateix correu electrònic on es trameten els treballs.

12.- Condicions. El sol fet de participar suposa la total acceptació de les bases. L’organització es reserva el dret de resoldre qualsevol aspecte que no s’hagi previst en aquestes bases. Els treballs no premiats no es retornaran i  es destruiran passada la convocatòria.

Més Informació

Ajuntament de Calafell Telèfon 977 69 90 09 / Ext. 2470 www.calafell.cat