Esdeveniments La foto del mes

LA FOTO DEL MES DE FEBRER: Carnaval 2023!

I quina millor idea que recordar com ha estat aquest curs 2022-2023 la celebració del Carnaval.

El divendres 17 de febrer vam celebrar el Carnaval a l’institut, que aquest any han organitzat els alumnes de 4t d’ESO. De 8:00 a 10:00h van tindre classe normal i després ja van començar amb la disbauxa.

Després de fer classe, ens van deixar una hora de pati per a esmorzar i ficar-ho tot a punt, en aquesta estona, els alumnes de 4t van repartir coca. L’AMPA s’encarregava que n’hi hagués per a tot l’institut. 

En acabar aquesta hora, tot l’institut es va ajuntar a la pista tapada, organitzats per cursos, per a començar amb la festa. 

Per començar es van donar els premis, aquest any havíem decorat les portes amb motius carnavalescos i les millors decoracions van rebre un premi. El grup de 2n de Batxillerat va guanyar el premi a la porta més bonica, el 4t E es va emportar el premi a la porta més original i, per últim, els alumnes de 1r i la SIEI també van guanyar un premi pel seu disseny tan aconseguit.

Seguidament, van començar donant-li la benvinguda al Carnaval amb música i molt de xivarri, el carnestoltes va presentar a un petit grup d’alumnes del 1r C que va fer un ball espectacular!

Després els professors van tenir els seus minuts de glòria fent un ball de “rockers” i els alumnes ho van gaudir moltíssim, de veure als seus professors formant part d’aquesta festa i demostrant que gaudien el moment tant com ells.

Un grup bastant nombrós d’alumnes de 4t va fer un ball que havien estat preparant, tot i que no van tenir gaire temps. Ens van sorprendre com cada any!

Per acabar, els alumnes de segon de batxillerat havien preparat els tradicionals versots, van deixar als professors bocabadats, es van acomiadar de l’institut ben a gust!

Arantxa López i Nicole Lorca