Institut Sortides

FIRA DE FP A COMA-RUGA

El Vendrell va organitzar els dies 15 i 16 de març la primera edició de la Fira de Formació Professional del Baix Penedès, que va tindre lloc al Diver Parc Lúdic de Coma-ruga. Es tracta d’una fira que va dirigida principalment als alumnes que estudien ESO i que aviat hauran d’orientar la seva continuïtat formativa.

També es va plantejar com un aparador d’oportunitats educatives per a joves que, havent finalitzat altres cicles mitjans, vulguin continuar ampliant els seus estudis en altres disciplines de la formació professional.

Des de l’Ajuntament remarquen que el creixement dels estudis de l’FP els últims anys pot donar resposta a reptes com la reducció de la taxa d’abandonament escolar.

La Fira va ser organitzada per l’Ajuntament del Vendrell i l’Eina, amb la col·laboració de la Cambra de Tarragona i de la Fundació Santa Teresa. Els diferents centres educatius de la comarca i altres entitats empresarials vinculades al món de la formació van impulsar activitats lúdiques i formatives. En dues carpes es va presentar l’oferta formativa reglada relacionada amb la formació professional.

L’horari de la firà va ser de 10:00 a 17:30h dimecres i de 10 a 14h dijous. A la tarda de dimecres va estar oberta per a les famílies.

Aquí us deixem un enllaç per entrar a la pàgina web i trobar més informació:

http://www.firafp.elvendrell.net/

Alba Caballo i Ainara Portillo