Institut La foto del mes

FOTO DEL MES DE FEBRER: El Carnaval ja es nota al cos

Com ja sabeu, febrer ja és aquí i això significa sentir, des d’ara mateixa, el Carnaval al nostre cos. L’institut Camí de Mar ha volgut tenir una diversió assegurada per tots, principalment amb tallers que treballen els nostres valors, això que mai es perdi! A continuació, explicarem una mica en què va consistir el programa de Carnaval del divendres 9 de febrer.

La jornada del Carnaval va ser diferent per l’alumnat de l’ESO i de Batxillerat i Cicles. A continuació us detallem com va transcórrer la celebració.

ESO:

A les tres primeres hores (9-11 h), es van realitzar uns tallers per la igualtat preparats pels alumnes de 3r, més alguns tallers preparats per la CAS. 10 minuts abans de les 11 h els encarregats van passar pels tallers per donar coca i xocolata als alumnes. De 11h a 11:30 h va haver-hi un descans per anar al pati, i quan es va acabar, tothom va anar a la seva aula tutorial amb el professor que li pertocava a aquella hora. A continuació, els alumnes organitzadors van passar per les classes per acompanyar i situar els grups a la pista, on tindria lloc la celebració del Carnaval.

El concurs de disfresses va ocupar la primera part de l’acte. Per tal que el jurat, format per professorat i alumnes de Batxillerat, pogués valorar les disfresses, es van anar aixecant cada un dels grups. L’entrega de premis va ser realitzada a les 12:30 h, el primer premi va ser per a 2n de Batxillerat i el segon per a 4t E (ESO). A més, també es va realitzar un concurs de matons, el qual s’havia de confeccionar a l’hora de tutoria entre tot el grup, el més creatiu i sostenible guanyaria el premi.

Després, a les 12:45 es van llegir els tradicionals versots i per últim, el ball de carnaval, amb música perquè tothom hi pogués ballar.

BATXILLERAT I CICLES:

Els alumnes de Batxillerat de 8 h a 11 h van fer classe normal. Va haver-hi una excepció, que va ser la comissió de carnaval de 1r bat , que a les 10:40 havien d’anar a la sala de reunions per començar a preparar-ho tot. Deu minuts abans de les 11 h els encarregats havien de passar per les aules a donar coca dolça i xocolata als alumnes. De 11h a 11:30 h va ser el descans al pati i després la celebració de la festa de Carnaval. L’alumnat de Cicles a la tarda, simplement van fer de 15 h a 17 h classe normal i de 17 h a 18 h una festa de Carnaval amb coca dolça inclosa.

Tallers de carnaval:

Celebració de Carnaval:

Paula i Aina