Institut Sortides

Esquiada 2020

Els dies 29,30 i 31 de gener els alumnes de 1r, 2n, 3r d’ESO i 1r de Batxillerat van anar a esquiar a la Masella.

Van agafar l’autobús a les 5:00 de la matinada per arribar sobre les 10:00 a les pistes. Allà es van reunir amb el monitors, els quals els hi van donar tot el material per estar preparats i començar a esquiar. Seguidament els van dividir en grups per veure els nivells dels alumnes o també els dividien si havien escollit snow o esquí, o si volien fer 5 o 3 hores. Al voltant de les 14:00 baixaven de les pistes per dirigir-se a menjar. Al acabar els que feien 5 hores seguien amb els monitors i els que feien 3 hores tenien lliure per les pistes. Per la tarda deixaven l’equipament i pujaven a l’hotel a dutxar-se i a canviar-se. Després els hi deixaven temps lliure fins l’hora de sopar.

Els alumnes del nostre institut viuen una experiència molt atrevida amb aquesta sortida, fan molt d’esport, socialitzen i aprenen a estar en grup.

Aquí us deixo unes fotos de l’esquiada, espero que us agradi i fins l’any que ve.