Institut

CARNAVAL A L’INSTITUT

El dia 21 de febrer l’institut Camí de Mar va celebrar el Carnaval, els alumnes van venir disfressats, o per grups o individualment. 

De 9 a 11h del matí es van fer una sèrie de tallers on els alumnes la setmana anterior ja s’hi havien apuntat. Els tallers eren els següents: zumba/body combat, batucada, sushi, pel·lícules, freestyle, taller de K-POP, dibuix, una xerrada d’orientació sexual i sexologia, defensa personal, estampació de samarretes, counter strike, taller ECO, gimcana i torneig de futbol. Els tallers estaven organitzats per la Regidoria de joventut, van ser molt interessants i ens van agradar a tothom.

De 11h a 11:45h vam tenir temps lliure al pati. 

Seguidament d’11:45 a 14 els alumnes de 2n i 1r de Batxillerat van donar pas a la festa del Carnaval. Per començar, es van fer els famosos versots, en què els alumnes de 2n de Batxillerat redacten un discurs queixant-se de l’institut i dels professors. A continuació l’alumnat de la USEE van interpretar una cançó mentre anaven encaixant les peces del quadre del Guernica. Per finalitzar, els de 1r de Batxillerat ens van preparar una actuació sorpresa. Cada any fan actuacions de diferents temes, aquest any l’han organitzat sobre els jocs de la play. Va ser una actuació molt entretinguda i divertida.

Per finalitzar el Carnaval a l’institut va venir un DJ, on ens va fer ballar i passar-ho bé. Va estar molt divertit, aquest dia.

Aquí us deixem algunes fotos dels tallers i de l’espectacle de Carnaval:

clone tag: 635061129009351220