Esports Institut

De jugar amb les seves amigues a jugar al Barça

La Laia Crespín és una alumna de l’INS Camí de Mar que ara va a primer de l’ESO. Va començar a jugar a bàsquet per jugar amb les seves amigues, però al final li va acabar agradant. Va començar a jugar als 6 anys en el Calafell. Però el que ella no pensava mai era que acabaria jugant al Barça.

El primer torneig que va guanyar va ser amb el Vendrell i va ser la copa Maresme. Juga a la posició base. Amb el seu equip es porta molt bé, amb totes les seves companyes d’equip té una molt bona relació.

A la Laia quan anava a 5è de primària, per primera vegada la va trucar el Barça. Va anar a entrenar un dia i després ja la van fitxar. Quan va marxar del Calafell va trobar a faltar el seu equip però ara ja no, perquè fa molt de temps d’això.

Entrena tres dies a la setmana i fa un partit el cap de setmana. Durant la setmana té dos entrenaments de dues hores i mitja i un dia de físic d’una hora i mitja.

Ha guanyat bastants tornejos a Saragossa, Sabadell… i individuals en el concurs de triples.

La Laia jugarà a bàsquet fins que ja vegi que no pot continuar jugant per l’edat. El seu somni és arribar a jugar en un equip dels Estats Units que es diu UCON.

Joan Ramoneda i Arnau Solé