Esdeveniments Institut

CONEIXEM ELS PREMIATS DEL CONCURS DE LECTURA EN VEU ALTA

A finals del mes de març i principis d’abril, s’ha celebrat una nova edició del Concurs de lectura en veu alta, destinat a alumnes de 1r fins a 4t d’ESO a tota Catalunya. Al nostre institut sempre estem interessats en aquests tipus d’esdeveniments culturals i avui us presentarem als semifinalistes que van participar en nom del nostre centre.

Hem tingut el plaer d’assistir a l’entrega dels diplomes i premis atorgats per l’institut al participants i ens han explicat una mica la seva experiència.

En la categoria individual de corsaris ens ha representat Miguel Pardo de 2n d’ESO i ha sigut premiat amb un pin commemoratiu de l’institut i el llibre Tempus Fugit. Els lladres d’ànimes de l’autor Javier Ruescas.

D’altra banda, en la categoria tropa de corsaris, han participat en representació del nostre centre: Marta López, Naia Beltrán i Joel Osuna, tots tres de 3r d’ESO. A ells se’ls ha atorgat un pin commemoratiu i el llibre L’Ombra Ardent de Michelle Paver.

Des de la redacció de la revista volem felicitar a tots i totes les participants, especialment als alumnes de l’Ins Camí de Mar, per la seva dedicació i el seu bon treball, ENHORABONA NOIS I NOIES!!!

Irene Revilla i Lucía Campos