Creacions Esdeveniments Institut

5a edició del concurs de lectura en veu alta de Sant Jordi 2021

A finals del mes d’abril, es va celebrar una nova edició del concurs de lectura en veu alta de Sant Jordi en el qual van participar alumnes de 1r de la ESO del nostre institut. A l’Ins Camí de Mar sempre estem interessats en organitzar aquests tipus d’esdeveniments culturals i avui us presentarem als guanyadors.

Hem tingut el plaer d’assistir a l’entrega dels premis atorgats per l’institut i les alumnes guanyadores d’aquest any ens han explicat una mica la seva experiència.

June Martínez de 1r D, guanyadora de la categoria de llengua Castellana.

Sara de Jesús de 1r F, guanyadora de la categoria de llengua Anglesa.

Mariona Valls de 1r E, guanyadora de la categoria de llengua Catalana.

Lola Atienza també de 1r E, guanyadora de la categoria en llengua Francesa.

En presència del director del centre, Ermini Aixut i els professors d’ILEC Josep Lluís Esteve, Rosanna Rion i Esperança Cañamero, les guanyadores van ser premiades amb un tiquet regal per adquirir material escolar a una botiga del nostre poble, l’ALPI.

A continuació, us deixarem uns muntatges d’àudio on surten les veus de tots els participants i així podeu veure una mostra del que ha sigut aquesta experiència.

Des de la redacció de la revista volem felicitar a tots els participants, especialment a les guanyadores per la seva dedicació i el seu bon treball, ENHORABONA!!!

Podeu escoltar la lectura dels participants en els següents vídeos:

Lucía Campos i Irene Revilla