Institut

NO ETS DEL CAMÍ DE MAR SI…

Com que som alumnes de 4t d’ESO, hem pogut veure al llarg dels cursos passats que hi ha certs costums que es repeteixen entre els alumnes del nostre institut.

Per comprovar-ho, hem passat una enquesta a una classe de cada curs per veure si hi havia diferència entre les diferents edats. Hem volgut saber si aquests costums se segueixen fent ja des del 1r d’ESO.

Aquests són els resultats que responen a la frase: NO ETS DEL CAMÍ DE MAR SI…

  1. No t’han fet por els lavabos de l’institut .

Aquesta pregunta està dirigida a tots aquells que alguna vegada han anat al lavabo, i de cop i volta, han vist que la porta s’obria, mentre grinyolava.

2. No t’has llençat relliscant per la barana de les escales del pati de dalt.

A l’edifici de dalt tenim unes baranes per les quals molta gent es llença com un tobogan i ens agradaria saber quanta gent ho ha fet alguna vegada.

3. No t’has quedat parlant amb el conserge quan anaves al lavabo.

Al tenir uns conserges tan simpàtics com els nostres, quan anem al lavabo després d’estar en una classe, sabem que ens entren moltes ganes de quedar-nos parlant amb ells, ja sigui abans o després d’entrar al lavabo.

4. No has fet servir com a passatemps la poesia escrita a la porta dels lavabo.

Al llarg dels anys la gent ha volgut deixar la seva “marca” a les portes del lavabo i hem sentit que hi ha gent que la utilitza de passatemps ja que hi ha coses que, o no s’entenen, o no les entenem nosaltres. És entretingut llegir-ho.

5. Els teus pares no han tingut algun dels professors actuals.

Tots som conscients que el nostre institut Camí de Mar té molts, molts anys. Per ser un alumne 100% del Camí de Mar, almenys un dels teus pares hi ha hagut d’haver estudiat. Si es així, és possible que hagi tingut algun profe que estigui actualment al centre.

6. No t’has preguntat per què fem ball de carnaval si mai l’ensenyem enlloc.

Cada any assagem un ball en l’època de Carnaval però després d’hores d’assaig i moltes ganes, mai l’ensenyem a ningú, oi que és estrany?

Fet per Regina Romero i Júlia Callejas