Institut La foto del mes

LA FOTO DEL MES DE SETEMBRE: Un nou curs amb novetats

Aquest 7 de setembre de 2022 els adolescents han pujat a un curs més. Ha estat un principi diferent, ple de coses noves que ens han sorprès a tot l’alumnat.

Algunes de les novetats que hem trobat són l’equip directiu, la restricció dels mòbils, les noves normes de comportament i els canvis en el calendari escolar.

De l’equip directiu destaquem que li han cedit el comandament a Rubén Fortuny, nou director del centre, acompanyat dels caps d’estudis Marina Barea, Gemma Campamà i Ismael Pelayo. Artur Vallbuena és el nou secretari i Fernando Palomo, el coordinador pedagògic.

Aquest curs el mòbil està molt més controlat, només es pot treure a les hores d’esbarjo. Treure el mòbil als passadissos implica un comunicat.

Per a controlar el comportament dels alumnes també s’ha aplicat un mètode a base de punts, al cometre alguna incidència els punts baixen i pots arribar a rebre una expulsió. Però des de la perspectiva més positiva, si els alumnes tenen una bona conducta el punts augmenten. Aquest sistema fa que els alumnes tinguin una motivació per millorar.

Per últim, el canvi més significatiu que hem notat la majoria d’alumnes aquest curs és que hem hagut de preparar les motxilles més aviat ja que les classes han començat una setmana abans.

Esperem que tothom tingueu un bon curs!

Alba Caballo i Ainara Portillo