Institut Sortides

SORTIDA A LA CANTERA A 1R D’ESO

El passat 28 d’octubre, els nous alumnes de 1r d’ESO de l’INS Camí de Mar van fer una sortida a la cantera, coincidint amb la celebració de la Castanyada. Com és costum des de fa anys, s’organitza per grups un esmorzar saludable amb ingredients variats.

Els alumnes de primer d’ESO van anar caminant fins a la Cantera biker bar, un bar de motos ubicat molt a prop de Calafell. Un cop van arribar allà van deixar les motxilles i van començar a crear els seus esmorzars (organitzats per grups).

Van tenir al voltant d’una o dues hores per fer els seus esmorzars, un cop acabats, els dinamitzadors (alumnat de 4t d’ESO) i els mestres a càrrec van tastar els esmorzars i els van qualificar tenint en compte les següents categories:

-Originalitat

-Menjar saludable

-Presentació

-Organització i treball en grup

Un cop va acabar el temps d’esmorzar, es va seguir la jornada d’excursió amb uns jocs a l’aire lliure organitzats pels dinamitzadors i els professors.

Ara només cal esperar que diguin quins són els guanyadors de cada premi, els quals s’emportaran un regal com a trofeu. De tot això us n’informarem aquí a la revista.

Simón Alonso Vides, Manel Martí Clavé