Institut Sortides

Tambors de pau, 2n d’ESO va al teatre

Els alumnes de segon d’ESO el passat 20 de gener van anar a veure una obra de teatre titulada Tambors de pau. Hem entrevistat tres alumnes que hi van assistir, el David Mata, la Ingrid Gallardo i la Naia Romero, que ens explicaran una mica de què tractava l’obra, què és el que més els va agradar, etc.

-On vau anar per veure aquesta obra de teatre? A Vilanova i la Geltrú.

-Quant va durar? Quasi dues hores.

-De què tracta l’obra Tambors de pau? Tracta de tres amics que es coneixen des de petits, una noia, la Mar, i dos nois, el Marc i el Joel. L’obra està ambientada en la guerra de dues bandes que vivien juntes en harmonia fins que els governants es van barallar i van començar una guerra. Als dos nois els agrada la noia i això causa la separació del grup, ja que un dels nois, el Marc, se’n va a l’altra banda a lluitar i la Mar se’n va fora del país fins que la guerra acabi.

-Què heu après de l’obra? Aquesta obra tractava de conscienciar i convèncer a tot l’alumnat que es poden resoldre els problemes d’una forma no agressiva, i que no s’ha de trencar una amistat per un conflicte sense, almenys, intentar solucionar-lo.

-Us va agradar? Per què? Sí, perquè és una obra amb molts valors, sentiments i molt expressiva.

-Quina part de l’obra va ser la que més us va agradar? Quan jugaven a disparar-se amb les Nerfs i simulaven una guerra.

-Té un final obert o tancat? Per què? Té un final obert.

Mireia Romero i Leyre Romero