Escola Verda Institut

Recollida de taps solidaris

A l’institut Camí de Mar, a partir de les pròximes setmanes començarà la campanya de recollida de taps de plàstic. L’empresa Recumas es dedica a recollir aquests taps a canvi de diners. L’objectiu d’aquesta campanya és destinar aquests diners a una associació anomenada Els petits valents, que recapta fons per a la investigació contra el càncer infantil.

 A l’institut, des de la comissió d’Escoles Verdes, s’ha decidit posar capses de recollida per dipositar els taps. Les han repartit de la següent manera: n’hi ha dues a l’edifici de dalt, concretament a la sala de profes i a la repiseta de la TIS (al costat de consergeria). Per una altra banda, també s’han localitzat dues més a l’edifici de baix, a la sala de profes i a sota del dispensador de gel que hi ha fora de la sala de profes. En cada caixa hi haurà una imatge on indicarà quins taps es poden reciclar i quins no. 

El que vol l’institut és que el nostre centre sigui un lloc de referència de tot Calafell quant a la recollida de taps. Per això, des de l’institut s¡ha portat a terme la iniciativa de posar caixes per recollir taps distribuïdes per diferents llocs de Calafell. A més, s’ha demanat a les tutories que pensin dos o tres localitzacions per situar aquestes caixes.

Álex Peláez i Eric Pérez